BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! Vi trener i små og faste grupper, du blir derfor fort kjent med de andre deltakerne

Bli sprekere - Løping

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Velkommen til gruppetrening med Bedriftsidretten! Vårt mål er at alle får noe ut av treningen sin uansett bakgrunn. Kom som du er 😊

Signe Medina Welle

Signe Medina Welle er 25 år og kommer fra Ørsta. Signe har akkurat flyttet tilbake til Sunnmøre etter mange år i Bergen. Hun er utdannet fysioterapeut og jobber som turnusfysioterapeut i Ålesund nå. Signe har jobbet som instruktør for Bedriftsidretten siden høsten 2019.

Fysisk aktivitet handler for meg om å ruste kroppen til å bedre takle livets utfordringer - om det så er å gå på en av Sunnmøres mange fjelltopper, springe for å rekke bussen eller ha overskudd til å leke med barn/barnebarn! Jeg ønsker at flere kan kjenne på den gleden fysisk aktivitet kan gi og man angrer sjelden på en treningsøkt.

May Britt Karlsson

May Britt jobber til daglig som lærer ved Langmyra Skole i Molde ( har vært der i 23år). I jobben som lærer har hun mye undervisning i kroppsøvingsfaget, og hun brenner for at barn skal få mulighet til variert fysisk aktivitet i skolehverdagen.

Hun har utdanning ved Norges idrettshøgskole, bl.a fordypning i: Fysisk aktivitet og helse, og Forebyggende helsearbeid. Hun har også OL Topptrenerutdanning.

Gjennom sin utdanning har hun i tillegg til sin jobb, lang erfaring som instruktør – trener i langrenn både i på klubb og kretsnivå. Hun føler seg privilegert som får jobbe daglig med fysisk aktivitet og helse. Det er engasjerende, givende og inspirerende og hjelpe andre.

«Jeg trives godt å ferdes i naturen. For meg gir fysisk aktivitet, glede, overskudd og energi i hverdagen. Dette er noe jeg vil prøve å motivere andre til å like. Trening/fysisk aktivitet skal være enkel, varierende og motiverende slik at man opplever glede, mestring og trivsel. Fysisk aktivitet er en viktig faktor i forebyggende helsearbeid».

Line Mentzoni

Line er Nordlending som jobber som landmåler/ingeniør i Kristiansund kommune.

Hun flyttet til Kristiansund for 30 år siden, og har vært trener Kr.sund Turnforening i 20 av disse årene. Har trent barn, ungdom og voksne i gymnastikk, dans og aerobic. Er autorisert trener gjennom Norges Gymnastikk og Turnforbund.

Line er opptatt av at treningen skal være tilrettelagt for alle og at enkle øvelser er mest effektive. Trening er forebyggende helsearbeid og er med på å forebygge livsstilsykdommer. Har trent grupper med trening spesielt tilpasset de med vonde rygger, nakke og skuldre.

Fysisk aktivitet er viktig både for den fysiske og psykiske helsen vår.

Annki Olsen

Annki er en positiv og engasjert instruktør som brenner for fysisk aktivitet. Hun har allsidig trenerutdanning, en lang og bred erfaring som instruktør og personlig trener. Hun har jobbet som instruktør for Bedriftsidretten siden april 2017.

Annki liker å ha en uhøytidelig atmosfære, gir av selv og er 100% tilstede for at du skal få det beste ut av din trening. Hun ønsker samtidig gi deg positive opplevelser for at du skal ha lyst til å komme tilbake og trene mer. Hun gir deg mestringsfølelse, samtidig som du får noe mer og jobbe mot for at du skal komme ut av komfortsonen og bli ditt beste deg. Energi og treningsglede, hånd i hånd.

Annki`s motto er: «Hvorfor være negativ når man kan være positiv».

Velkommen til oss, Vi har noe for enhver.

Levert av IdrettenOnline