Bli Sprekere bedrift

Lei inn en aktivitetsleder til din bedrift!

Beskrivelse

Ønsker din bedrift eller bedriftsidrettslag å leie en aktivitetsleder som kommer ut på arbeidsplassen og holder treninger for dere? Da er Bli Sprekere Bedrift løsningen! Vi tilbyr nemlig gruppetrening i bedrift med kvalifiserte aktivitetsledere til meget gode priser!

Treningene varer i utgangspunktet i 60 minutter pr økt, men lengden kan tilpasses etter ønske. Treningsperioden bestemmer dere selv, men vi anbefaler minimum 6 uker. Egnede lokaler som kan fungere fint er treningsrom/gymsal, stort møterom, kantine eller lignende. Vi kan også organisere trening utendørs. 

Treningsøkter med effektiv styrke- og kondisjonsøvelser som gir dere opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Morsom trening med effektive og intensive øvelser som gir puls. Enkelt utstyr og egen kroppsvekt! Vår aktivitetsleder inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Aktivitetsleder følger dere tett, og pusher dere det lille ekstra ut i fra deres nivå.  

Ta kontakt om det er noe du lurer på eller du ønsker et uforpliktende pristilbud. Send en epost til:monica.isaksen@bedriftsidretten.no